GRANDER® effekten
Biologiskt värdefull vattenkvalitet
Konventionellt vatten kommer till oss på ett naturligt sätt med en mycket hög och biologiskt värdefull kvalitet. Johann Granders mål var att undersöka egenskaperna hos vitaliserat vatten - med alla dess positiva effekter på människor, djur och växter - och överföra dessa till allt vatten och att göra det tillgängligt för alla att dricka det och använda det i sitt dagliga liv. Otaliga omdömen från privata användare, hotellägare, restaurangägare, simbassänganvändare, kommuner och offentliga institutioner visar goda resulat på att GRANDER® vattenvitalisering fungerar.
Efter mer än 20 års kontinuerlig användning globalt kan effekterna dokumenteras objektivt och subjektivt.
- längre hållbarhet av vattnet
- bättre smak och därmed gör det lättare att dricka mer
- skön, mjuk känsla för hud och hår i dusch och bad
- förbättrad växtkraft och blomning hos växter
- mer fräschhet, smak och längre hållbarhet vid användning i mat
- härlig badkänsla vid användning i bassänger
- ökat skydd av varmvattensystem och synbar klarhet på vattnet
Dessa faktorer är också synliga vid industriell användning. Därför används GRANDER® tekniken i stor utsträckning inom industrin, noggrant kontrollerad och dokumenterad. Oavsett om det gäller vatten, värme eller kyla i metallindustri, plastindustri eller i livsmedelsproduktion så rapporteras många positiva erfarenheter från flera kända företag om GRANDER® vitalisering av vattnet.